Kotihost

Tarinamme

Kotihost on pieni Helsingistä käsin toimiva perheyritys, jonka tarinalla on juuret niin Britanniassa kuin eräällä eteläisen Suomen pienellä mökkipaikkakunnallakin. Se on myös todeksi tullut unelma, jonka siivin kaksi kiinteistönvuokrauksen ammattilaista siirsi Englannissa kerätyn kokemuksen ja opin loma-asuntojen vuokrauspalveluiden parista Suomen markkinoille ja toi uniikit suomalaiset majoituskohteet matkailijoiden saataville. 

Kun Josh ja Satu, Kotihostin perustajat, päättivät muuttaa pysyvästi Suomeen usean Englannissa vietetyn vuoden jälkeen, unelma omasta kesämökistä alkoi elää. Vaikka hakualue rajattiin pääkaupunkiseudun läheisyyteen, tarjolla olevien mökkien määrä yllätti – Suomi tuntui olevan pullollaan kauniin luonnon ympäröimiä potentiaalisia kesämökkejä, jotka olivat syystä tai toisesta jääneet vaille käyttöä. Menestyksekästä loma-asuntojen vuokrauspalvelua usean vuoden ajan Englannissa pyörittänyt pari vakuuttui nopeasti siitä, että myös Suomessa olisi kysyntää ammattimaiselle vuokrauspalvelulle. Sen avulla kiinteistönomistajat saisivat mökeistään vaivattomasti lisätuloja ja matkailijat lisää ainutlaatuisia majoitusvaihtoehtoja. 

Oman pienen kesäparatiisinsa Satu ja Josh löysivät lopulta noin tunnin matkan päästä Helsingistä. Vaikka mökki oli ostohetkellä kipeästi remontin tarpeessa, he luottivat omaan visioonsa mökin potentiaalista. He olivat monesti nähneet, miten pienelläkin stailauksella oli mahdollista tehdä suuri muutos ja maksimoida kohteen houkuttelevuus vieraiden silmissä.

Puoli vuotta kestäneen remontin lopputuloksena oli nykyajan mukavuuksilla varusteltu kaunis mökki, joka uudistuksista huolimatta huokui alkuperäistä charmikasta tunnelmaansa. Satu ja Josh päättivät tehdä omasta mökistään Suomen markkinoille suunnittelemansa vuokrauspalveluyrityksen pilottikohteen ja laativat siitä ilmoituksen nettiin. 

Vuokrausilmoitus osoittautui menestykseksi ja mökki oli pian varattu ympäri vuoden. Kävi myös ilmi, että eräs naapurikin oli kiinnostunut mökkinsä vuokrauksesta ja lisätulojen ansaitsemisesta. Josh ja Satu tarjosivat mielellään omaa ammattiosaamistaan ja antoivat vinkkejä, joiden avulla naapurimökinkin vuokraustoiminnasta tuli menestys. Samalla vahvistui ajatus siitä, että ammattimaiselle vuokrauspalvelulle tosiaan olisi Suomessa kysyntää. Ainutlaatuista palvelukonseptia tarjoava Kotihost oli siten lopullisesti rantautunut Suomeen.

Tuomme loma-asuntojen omistajat ja vuokraajat yhteen

Kotihostin toimintaa kasvattamaan ja sujuvoittamaan luotiin suhteita paikallisiin palveluntarjoajiin, jotka huolehtivat muun muassa kohteiden siivouksesta ja yleisestä kunnossapidosta. Yhteistyökumppaneiden avulla yhteydenottojen määrä alkoi kasvaa ja monista tyytyväisistä asiakkaista tuli pian Kotihostin kanta-asiakkaita, jotka varasivat saman mökin kerran toisensa jälkeen. Kiitosta tuli myös kiinteistöjen omistajilta, jotka pitivät palvelun vaivattomuudesta.

Lanseerauksensa jälkeen Kotihost on kehittynyt ja kasvanut, samalla kun Englannista kerättyä arvokasta kokemusta on sovellettu Suomen markkinoille sopivaksi. Me Kotihostilla uskomme, että juuri tuo vuosien varrella kerätty kokemus ja asiakasymmärrys ovat sellaisia menestyksemme salaisuuksia, jotka erottavat meidät muista alan toimijoista. Kokemuksemme avulla tiedämme, mitä matkailijat lomaltaan ja majoitukseltaan todella toivovat. Palvelumallimme on siinä mielessä ainutlaatuinen, että tarjoamme hyvin asiakaslähtöistä, henkilökohtaista ja joustavaa palvelua ja pyrimme aina täyttämään kiinteistönomistajien toiveet.

Haluamme tuoda Suomen upeat kohteet matkailijoiden saataville

Tavoitteenamme on tarjota helppo, vaivaton sekä kaikin tavoin erinomainen vuokrauskokemus sekä kiinteistönomistajille että vieraille. Huolehdimme kiinteistönomistajien puolesta kaikesta aina loma-asunnon valokuvauksesta ja listauksesta vieraiden vastaanottamiseen sekä siivouksen järjestämiseen asti, ja hoidamme kaiken yhteydenpidon vieraiden kanssa. 

Suomesta löytyy valtava määrä uskomattoman kauniita matkakohteita, jotka syystä tai toisesta seisovat suurimman osan vuotta tyhjillään. Yhdessä voimme auttaa matkailijoita löytämään Suomesta nämä upeat ja uniikit kohteet. Sinulta tarvitsemme ainoastaan kiinteistön avaimet sekä luottamuksen ammattitaitoiseen ja ainutlaatuiseen palveluumme.

Olet lämpimästi tervetullut tutustumaan palveluumme. Tavoitat meidät sähköpostitse, puhelimitse tai yhteydenottolomakkeen avulla. Seuraa meitä myös sosiaalisessa mediassa, niin pääset kurkkaamaan Kotihostin arkea, sekä saat tietoa ja neuvoja vuokraukseen liittyen!