Kotihost

Kyllä, hoidamme koko vuokrauksen listauksista siivoukseen!

Loistava kokemus sekä sinulle että vieraillesi

Vuokraamme upeita kiinteistöjä hyvin käyttäytyville vieraille. Siksi jokainen Kotihostin käsittelemä kiinteistö tarkistetaan perusteellisesti ennen uusien vieraiden tuloa. Asetamme korkeat standardit varmistaaksemme, että vierailu on loistava kokemus kaikille osapuolille..

Ajattele Kotihostia vastaanottopalveluna

24/7 Asiakaspalvelumme on vieraidesi mukavuutta varten. Kotihostissa ansaitsemme vain silloin kun sinä ansaitset, joten on etujemme mukaista varmistaa, että vieraasi saavat ehdottomasti parasta palvelua. Hoidamme kaiken viestinnän vieraiden kanssa. Voit siis rentoutua tietäen, että vieraidesi kyselyihin vastataan, varaukset hoidetaan kunnolla ja heillä on täysi tuki kaikkina vuorokauden aikoina.

Käytämme paikallisia palveluntarjoajia

Me järjestämme siivoukset ja muut ylläpidolliset asiat paikallisten yritysten kautta ja pidämme huolen, että kaikki kiinteistössäsi on aina valmiina vastaanottamaan vieraita. Jos jo käytät paikallista siivouspalvelua tai muita palveluntarjoajia, kerro meille niin teemme yhteistyötä heidän kanssaan.

Täysi Kotihost-kokemus

Jos et ole vakuuttunut, tässä syitä miksi tarvitset Kotihostia loma-asunnollesi

Hoidamme kaikki tiedustelut ja varaukset

Voit huoletta jättää kaiken meidän käsiimme! Käsittelemme kaikki tiedustelut ja varaukset puolestasi. Pyrimme aina vastaamaan kyselyihin 15 minuutin sisällä. Tiedämme omasta kokemuksesta kuinka kurjalta tuntuu odottaa vastausta tärkeään kysymykseen. Siksi panostamme loistavaan asiakaspalveluun, jossa vieraat saavat nopeasti vastauksen kaikkiin kysymyksiin.

Hoidamme siivouksen varauksen ennen ja jälkeen

Siivous kattaa sekä itse mökin että piha-alueen. Sovellamme aina urakoitsijoita tilanteen mukaan. Lopputulos - että kaikki näyttää niin kuin ennen vieraiden tuloa - on tärkeintä, ja joustavalla lähestymistavalla mahdollistamme tämän. Joka kerta.

Hoidamme kaikki
varausta edeltävät järjestelyt

Annamme vieraillesi selkeät ohjeet reitistä loma-asunnollesi. Varmistamme siivous- ja huoltoyhtiön kanssa että kiinteistösi on valmis vastaanottamaan vieraita. Meidän kauttamme vieraasi pääsevät nauttimaan kiinteistösi upeudesta ongelmitta. Eikä sinun tarvitse nostaa sormeakaan varauksen aikana.

Autamme vakuutuksissa

Mikäli vakuutusasiat kiinnostavat sinua, autamme tietenkin näissä asioissa. Tiedämme miten vakuutuksia haetaan esim. Airbnb-palvelussa (jossa vakuutetaan jopa 830 000 euroon asti).

Ammatillinen työote

Tiimimme on täynnä oman alan asiantuntijoita. Listaukset hoitaa markkinoinnin ja myynnin ammattilaiset, tontin siivouksen hoitaa siivousyritykset, ja asiakastuen hoitaa iloiset asiakaspalvelijat. Näin varmistamme loistavan tuloksen kerta toisensa jälkeen.

Palaute ja arvostelut

Tyytyväiset vieraat jättävät positiivisia arvosteluja vierailustaan. Pyydämmekin aina ystävällisesti vieraita jättämään palautetta ja arvostelun vierailun jälkeen. Mikäli vierailijat kritisoivat jotain tiettyä vierailuun liittyvää, otamme ne huomioon ja ratkaisemme ne mahdollisuuksien mukaan. Tyytyväiset vierailijat varaavat myös suurella todennäköisuudella mökin uudestaan jatkossa.

Kotihostin takuu

Lupaamme vuokraajlle, että he saavat oleskella standardinmukaisessa kodissa, joka on kuvatun kaltainen, puhdas ja hyvin hoidettu. Kun vieraat huomaavat kaiken vastaavan - tai ylittävän - heidän odotuksiaan, palaute on usein erittäin positiivinen. Juuri tähän pyrimme.

Omaisuuden suojaaminen

Suoritamme läpikotaisen tarkastuksen jokaisesta mahdollisesta vieraasta ja hyväksymme vain ne, jotka läpäisevät kriteerimme. Meiltä löytyy 8 vuoden kokemus kiinteistöjen vuokrauksesta turisteille, ja olemme näiden vuosien aikana oppineet miten vaikeista vieraista vältytään. Autamme myös valitsemaan kiinteistöllesi sopivan kotivakuutuksen.

Kiinnostuitko?
Ota yhteyttä meihin chatin kautta tai alla olevalla painikeella!